Nätverksträff för kurs- och utbildningsplanerare

16 Mars 2020 kl. 13.00–15.30

Evenemanget skjuts fram till en senare tidpunkt. Vi återkommer med ny tidpunkt inom kort.

 

Jobbar du med kurs- och utbildningsverksamhet inom ett förbund eller en centralorganisation eller inom fria bildningen? Förbundsarenan ordnar en träff för personer som planerar och ansvarar för kurser och utbildning inom tredje sektorn och inom fria bildningen i Svenskfinland. Som anställd inom ett förbund, en organisation eller en utbildningsinstitution inom fria bildningen är det många bollar att hålla i luften hela tiden och ofta är det både enklare och trevligare att bolla tankar och idéer med någon från en annan organisation. Välkommen med på en träff med temat utvärdering och passa samtidigt på att bredda ditt nätverk.

Vad kan vi lära oss av varandra om utvärdering för att sköta utvärderingen av kurser och utbildning smidigt och professionellt? Matias Österberg, utbildningsplanerare på Sydkustens landskapsförbund, och Johanna Meriläinen, rehabiliteringschef på Förbundet Finlands Svenska Synskadade, berättar om hur de arbetar med utvärdering av kurser. De delar med sig av erfarenheter från sina organisationer och det finns också tid för diskussion.

På träffen får vi också information om hur man ordnar kurser i samarbete med SFV:s studiecentral eller Västra nylands folkhögskola. Anna-Karin Öhman, rektor för SFV:s studiecentral och sektoransvarig för fri bildning inom SFV, berättar om aktuellt inom studiecentralen. Julia Hemgård, projektkoordinator på VNF, berättar hur organisationer kan ordna kurser i samarbete med VNFoch vad VNF kan erbjuda vid eventuella samarbeten.

Välkommen med! Anmäl dig senast 9.3 via denna länk.Plats
Evy Björkman-rummet, SFV-huset G18
Georgsgatan 18
00120 Helsingfors

 

Georgsgatan 18 (låda 5)
00120 Helsingfors
+358 40 7030279
kansli@forbundsarenan.fi