Förbundens sakkunniga: profilering

04 Maj 2023 kl. 10.00–11.30

Sitter du på en massa sakkunskap som många kunde ha nytta av? Förbundens sakkunniga samlas till en nätverksträff för att diskutera hur man som sakkunnig kan jobba för att sprida sin sakkunskap och profilera sig som sakkunnig.

Med oss på träffen har vi Jonas Jungar, innehållschef, journalistik och etik, på Svenska Yle. Han lyfter fram vad journalister letar efter, vad som påverkar trovärdigheten och hur man som sakkunnig kan tänka kring sin sakkunskap för att lyfta fram den på olika sätt. Vi diskuterar och byter erfarenheter.

Nätverksträffen ordnar på G18, men det är också möjligt att lyssna på distans och anmälda får en Zoom-länk per epost. För den som vill fortsätta diskussionen koordinerar vi en gemensam lunch efter träffen (lunchen ingår inte i träffen utan alla betalar själv).

Anmäl dig via denna länk senast den 27 april.

Välkommen med!

Nätverksträffarna för förbundens sakkunniga ordnas år 2023 i samarbete med SFV:s studiecentral. Nätverket för förbundens sakkunniga riktar sig till personer som huvudsakligen arbetar som sakkunnig och titlarna kan variera från naturskollärare till punktskriftsansvarig eller från rådgivare till riksinstruktör. Gemensamt är en arbetsbild som bygger på sakkunskap.Plats
Evy Björkman-rummet, SFV-huset G18
Georgsgatan 18
00120 Helsingfors