Förbundsarenans evenemang

April 2021

Tisdag
27.4
13:00

Förbundsekonomträff: att presentera ekonomin

Hur presenterar man förbundets ekonomi så att styrelsen har all info som behövs för att kunna fatta strategiska beslut? Hur kan man som förbundsekonom arbeta för att främja demokratin? Välkommen med på en nätverksträff kring temat!
Vid din dator
Tisdag
27.4
18:00

Nätverksträff för förbundens förtroendevalda

Du som är ordförande eller styrelsemedlem inom ett finlandssvenskt förbund - kom med på nätverksträff och diskutera välmående bland förtroendevalda. Hur engagera sig och samtidigt sätta gränser? Mentaltränare Pernilla Nylund ger goda råd!
vid din dator

Maj 2021

Onsdag
5.5
13:00

Nätverksträff: ordning och reda

Har ni smidiga och effektiva rutiner och system för ekonomihanteringen i förbundet? En nätverksträff kring temat för personer som jobbar med ekonomi inom förbunden och som funderar på om de system och rutiner man nu har är de bästa för organisat
vid din dator
Torsdag
20.5
13:00

Workshop: branding av tidskrift

För att nå ut till läsaren och utvidga läsarkretsen behövs fungerande marknadsföring. Men hur når man bäst ut till sin målgrupp och hur skapar man ett varumärke som tidskrift?
Vid din dator
Onsdag
26.5
13:00

Förbundens allt-i-allon: kommunikation via telefon

Under det senaste året har spontana sammankomster varit få och en stor del av vår dagliga kommunikation sker via mejl. Hur kan man upprätthålla en aktiv relation till sina medlemmar då all verksamhet sker på distans?
Vid din dator

Juni 2021

Onsdag
2.6
00:30

Informatörsträff: nyhetsbrev

Hur når man ut till sin målgrupp via nyhetsbrev? Hur paketerar man innehåll och information på ett mottagarvänligt sätt?
Vid din dator
Torsdag
3.6
13:00

Förbundens ensamjobbare: vägval

Ett förbund eller en organisation inom tredje sektorn utvecklas kontinuerligt, det hör till verksamheten. Vilka vägval står vi inför nu, efter ett drygt år av corona? Och hur kan vi som jobbar ensamma försäkra oss om att vi väljer rätt?
vid din dator

September 2021

Torsdag
2.9
09:00

Förbundsarenans friluftsdag

Förbundsarenan samlar sina förbundsmedlemmar till en Må bra-dag på Solvalla. Kom med och umgås med andra förbundsanställda i en avslappnad miljö där jobbet inte är i fokus.
Solvalla

Oktober 2021

Fredag
1.10
00:00

Styrelsedagarna 2021

Styrelsedagarna är ett evenemang för dig som är förtroendevald inom förbundsvärlden. Kom med och nätverka, byt erfarenheter och ta del av inspirerande föreläsningar.