Verksamhetsledarnätverket

Vad betyder det att leda ett finlandssvenskt förbund eller en centralorganisation idag? Verksamhetsledarnätverket är en arena för strategisk diskussion kring civilsamhällets roll och särdrag och om förbundens verksamhetsförutsättningar. Tillsammans kan vi skapa en gemensam förståelse kring förändringar i omvärlden och lära oss av och med varandra.

Nätverket riktar sig till verksamhetsledare (och motsvarande titlar) inom finlandssvenska förbund och centralorganisationer. Diskussionerna syftar till att ge dig som verksamhetsledare redskap att utveckla din organisation och dig i rollen som ledare. En viktig aspekt av nätverket är också att erbjuda en arena för kontakter mellan förbundens ledande tjänstepersoner, med målet att främja diskussion och samarbete.

Nätverket träffas ungefär fyra gånger per år och ger möjlighet till kontinuerligt erfarenhets- och informationsutbyte genom en sluten grupp på Facebook, där medlemmarna kan ställa frågor, be om råd och dela med sig.

När jag diskuterar med andra förbund inser jag hur mycket vi har att ge åt varandra. Vi kämpar med liknande frågor fast ändamålet för våra organisationer är olika.

Senaste nätverksträffar

 

Vill du veta mer om nätverket?

 Ta kontakt med verksamhetsledare Mari Pennanen.

Är du intresserad av att delta i våra nätverksträffar?

 Bekanta dig med utbudet här.