Förbundsforum - engagera alumner

14.02.2024 kl. 14.00 – 15.30

Obs.

Pga strejker som påverkar kollektivtrafiken har denna träff ändrats till en distansträff. En Zoom-länk kommer till alla anmälda per epost. Om du vill delta så ta kontakt med verksamhetsledare Mari Pennanen, mari.pennanen@forbundsarenan.fi / 040-7030279 - och det går alltså bra att ännu anmäla sig till träffen om det råkar passa någon att delta då det ändras till distans!

 

 

Hur kan civilsamhället engagera flera och ge fler möjlighet att vara delaktiga? Hur ska civilsamhället lyckas engagera flera människor i framtiden? Vilka olika sätt finns det att tänka kring engagemang och vad engagemang är för den enskilda? På Förbundsforum kommer Camilla Wardi, Head of Donor Engagement vid Aalto universitetet, att berätta om case Hanken. Ett case om hur Hanken byggt upp sitt alumnnätverk som ett sätt att engagera människor. Vad kan vi i förbund lära oss av detta? Vi diskuterar och delar erfarenheter.

Anmäl dig senast den 8 februari via denna länk.

Välkommen med!

Förbundsforum är en mötesplats för de finlandssvenska civilsamhällesorganisationerna. Vi samlas för att diskutera och ventilera gemensamma frågor, för att stärkta jobba vidare tillsammans och var för sig.

Förbundsarenans nätverksträffar ordnas år 2024 i samarbete med SFV:s studiecentral.Plats
Vid din dator