Verksamhetsledarträff: god arbetsgemenskap

07.03.2024 kl. 14.00 – 15.30

Kompetenta medarbetare som trivs på jobbet är en av nycklarna till framgång för förbund och centralorganisationer. Men hur kan vi som leder arbetet se till att alla mår bra, också vi själva? Vi inleder med att höra om erfarenheter och tips från två förbund: generalsekreterare Jenny Tabermann på Pohjola-Nordens ungdsomförbund, verksamhetsledare Annika Nylander på Tekniska Föreningen i Finland och ordförande Inger Damlin på Finlands Svenska Lärarförbund berättar om hur de jobbar för ett hållbart arbetsklimat i organisationen. Vi diskuterar och delar tips och idéer för det dagliga arbetet på förbunden.

Anmäl dig senast den 29 februari via denna länk.

Välkommen med och diskutera!

Nätverket riktar sig till verksamhetsledare (och motsvarande titlar) inom finlandssvenska förbund och centralorganisationer. Diskussionerna syftar till att ge dig som verksamhetsledare redskap att utveckla din organisation och dig i rollen som ledare. Förbundsarenans nätverksträffar ordnas år 2024 i samarbete med SFV:s studiecentral.

För oss är hållbarhet viktigt. När du anmäler dig till en utbildning eller ett evenemang räknar vi med att du deltar. Om du får förhinder – meddela då oss i god tid. På så sätt tar vi ett socialt och ekonomiskt ansvar, och arbetar för ekologisk hållbarhet tillsammans.Plats
Evy Björkman-rummet, SFV-huset G18
Georgsgatan 18
00120 Helsingfors