Förbundsarenans friluftsdag

02.09.2021 kl. 09.30 – 15.00

Förbundsarenan vill erbjuda en möjlighet för förbundens anställda att samlas, umgås och bara må bra tillsammans. Därför ordnar vi en friluftsdag den 2 september 2021 på det natursköna Solvalla. Evenemanget ordnades första gången förra året och resulterade i en behövlig och lyckad dag för förbunden.

Under dagen ordnas olika workshops både inne och utomhus. Kom med och umgås med andra förbundsanställda i en avslappnad miljö där jobbet inte är i fokus.

Vi följer med coronaläget och ordnar programmet i enlighet med de allmänna direktiven. För oss är det viktigt att alla kan delta under trygga omständigheter och flera av programpunkterna ordnas bland annat utomhus. Noggrannare info skickas till anmälda.

Program

9:30    Välkomna 
10:00  Workshop pass 1
12:00   Lunch och gemensamt program
13:30   Workshop pass 2
15:00   Hemfärd
 

 Bekanta dig med de olika workhoparna här

Pris: 30 euro per person (anställda vid Förbundsarenans medlemsorganisationer), 50 euro för anställda i andra organisationer. Priset inkluderar två workshops och lunch. 

Transport

Om det finns behov och intresse koordinerar Förbundsarenan gemensam skjuts till och från Solvalla. Om det finns tillräckligt många intresserade ordnar vi gemensam busstransport till självkostnadspris. 

Anmäl dig här senast den 16 augusti.

Välkommen med på förbundens alldeles egna friluftsdag!

 



Plats
Solvalla
Nouxvägen 82
02820 Esbo