Förbundens ensamjobbare: vägval

03.06.2021 kl. 13.00 – 15.00

Välkomna med på nätverksträff för ensamjobbare torsdagen den 3 juni. Vi dricker kaffe tillsammans framför våra datorer och ventilerar frågor som handlar om att jobba ensam, utan nära kollegor.

Temat denna gång är vägval. Ett förbund eller en organisation inom tredje sektorn utvecklas kontinuerligt, det hör till verksamheten. Men vilka vägval är det vi står inför nu, efter ett drygt år av corona? Och hur kan vi som jobbar ensamma försäkra oss om att vi väljer rätt? Vi diskuterar och delar erfarenheter. Diskussionen leds av Förbundsarenans verksamhetsledare Mari Pennanen.

Målgruppen är anställda inom tredje sektorns takorganisationer, som upplever att de jobbar ensamma (till exempel så att man är enda anställda inom organisationen eller den enda på sitt kansli). Vi diskuterar utgående från de förutsättningar vi har för vårt arbete, då vi inte har kollegor eller en chef som är närvarande i arbetsvardagen. Vi diskuterar utmaningarna med att jobba ensam och delar erfarenheter och tips på hur vi kan jobba så att vi mår bra i vårt arbete i förbundsvärlden.

Vi träffas via Zoom och alla anmälda får en länk per e-post inför träffen.

Anmäl dig senast den 27 maj via denna länk.

Välkommen med!Plats
vid din dator