Nadina Vihinen är Förbundsarenans nya verksamhetskoordinator

30.01.2024 kl. 10:26
NYHET. Nätverksträffar, projekt, kommunikation och verksamhetsutveckling. Det kommer Nadina Vihinen att börja jobba med på Förbundsarenan. Hon ser fram emot att lära känna alla 68 medlemsorganisationer närmare.

- Jag har flera års erfarenhet av att jobba med kultur, erfarenhet av att organisera och planera verksamheter och projekt. Jag har också goda kontakter inom det finlandssvenska förbunds- och föreningslivet och ser fram emot att lära mig mer i jobbet, säger Nadina Vihinen.

Hon har tidigare arbetat som verksamhetsledare på Kulturföreningen Grand, där hon lett och utvecklat verksamheten vid Kulturhuset Grand och Luckan Borgå.

- Förbundsarenan är en spännande organisation som för mig varit lite obekant. Jag ser nyttan av samarbete mellan organisationer och hur Förbundsarenans verksamhet behövs och är alldeles nödvändig. De 68 medlemsorganisationerna är olika och representerar ett brett fält som jag ser fram emot att jobba för, säger Nadina.

Nadina inleder jobbet den 26 februari. Vi hälsar henne välkommen till Förbundsarenan!

Förbundsarenan fick in 37 ansökningar till jobbet som verksamhetskoordinator. Vi är glada för det stora intresset och tackar alla sökande.